Waarom Regio Bronckhorst Makelaardij (RBM)?

Tien redenen waarom u voor RBM kiest:

  1. De makelaar van RBM heeft reeds ruim 10 jaar ervaring in het vastgoed met aan- en verkoop, taxaties en verhuur van woningen als specialisaties. Door de ruime ervaring is er een gedegen marktkennis opgebouwd waardoor de opdrachtgever optimaal geadviseerd kan worden.
  2. RBM richt zich met zijn dienstverlening op de regio Bronckhorst en omgeving omdat de makelaar daar geworteld is en de plaatselijke kennis heeft. U heeft in dit gebied dus altijd een insider aan het werk.
  3. De verkoop of aankoop van een huis is een even ingewikkelde als spannende en soms zelfs emotionele aangelegenheid. Niet in het minst omdat er altijd veel geld mee is gemoeid. Dat vraagt om volledig wederzijds vertrouwen tussen u en de makelaar. RBM staat voor u klaar en behandelt al uw informatie uiteraard volkomen vertrouwelijk.
  4. Om vakkundigheidonafhankelijkheid en betrouwbaarheid te waarborgen, is RBM onder andere aangesloten bij de VBO Makelaar en het NWWI en ingeschreven in het SCVM register.
  5. Een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle verkoop van uw woning is een optimale presentatie. Vanzelfsprekend presenteren we uw woning ook op internet. Met fraaie foto’s, plattegronden en andere digitale presentatiemiddelen als Google Maps en eventueel zelfs videopresentaties krijgt uw woning optimale aandacht. 
RBM presenteert uw woning onder andere op Funda.nl, VBO makelaar en RBMwonen.
  6. Hoe mooi de mogelijkheden die internet biedt ook zijn, de echt geïnteresseerde woningzoeker wil meer zien. Daarom besteden wij bijzondere aandacht aan de brochure van uw woning. Met fullcolour interieurfoto’s, een gedetailleerde en professionele beschrijving, kadastrale informatie en -wanneer aanwezig- bouwtekeningen, maken we van de brochure hét visitekaartje van uw woning.
  7. Wij bieden u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze uw woning aan te melden op allerlei social network sites zoals: Facebook en Twitter. Zo kunt u op een sympathieke manier uw familie, vrienden en bekenden informeren over de verkoop van uw woning. Zij kunnen op hun beurt hun relaties weer van informatie voorzien. De voorgenomen verkoop wordt zo snel bij veel mensen bekend en u vergroot hiermee het bereik.
  8. De filosofie van RBM is dat er alleen maximale kwaliteit geleverd kan worden als RBM zelf nauw betrokken is bij alle stappen in het hele proces. Er worden dan ook geen deeldiensten aangeboden, dit leidt tot verwarring en mogelijke miscommunicatie tussen verkoper, koper en makelaar. Van begin tot het eind (en zelfs daarna) zal RBM u volledig begeleiden en adviseren zodat alle partijen slechts één aanspreekpunt hebben.
  9. In het huidige digitale tijdperk is een duur fysiek makelaarskantoor niet strikt noodzakelijk. Deze kosten bespaard RBM dan ook ten gunste van de opdrachtgever. Zie hiervoor de scherpe tarieven.
  10. Onder professionele dienstverlening verstaan wij echter meer dan alleen het goed verkopen van uw huis. Iedere woning is uniek en voor de bewoners geldt dat zeker. In zijn dienstverlening richt RBM zich dan ook vooral op de mens achter de opdracht. RBM is u graag van dienst!