Over ons

Regio Bronckhorst Makelaardij (RBM) is op 1 oktober 2012 van start gegaan. De onderneming is nieuw maar dat geldt zeker niet voor oprichter Marco Wiggers, die meer dan tien jaar ervaring heeft in de onroerend goed sector. Ruim acht jaar is Marco werkzaam geweest bij een van de grotere makelaars kantoren van de regio en dus met recht Bronckhorst als het middelpunt van zijn werkgebied mag noemen. Marco heeft ruime ervaring in het vastgoed met aan- en verkoop, taxaties en verhuur van woningen als specialisaties. Hij is een geboren en getogen Achterhoeker, kent de omgeving op zijn duimpje en weet wat er leeft onder de plaatselijke bevolking.

“Vertrouwen, deskundigheid en professionaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. En dat mag u ook verwachten: RBM is als registermakelaar ingeschreven in het SCVM register. Om vakkundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid te waarborgen, is RBM bovendien aangesloten bij de VBO Makelaar en het NWWI”, aldus Marco.

Van uw makelaar verwacht u dat hij zijn vak verstaat, zich voor u inzet en u goed begeleidt bij de taxatie, verhuur, verkoop of aankoop van uw woning. “Die dienstverlening mag u zonder meer van ons verwachten. Onder professionele dienstverlening verstaan wij echter meer dan alleen het goed verkopen van uw huis. Iedere woning is uniek en voor de bewoners geldt dat zeker”, is de filosofie van Marco Wiggers.

In de dienstverlening richt RBM zich dan ook vooral op de mens achter de opdracht. Marco Wiggers is u graag van dienst!

Afspraak maken