U wilt uw huis verkopen, en nu?

Een makelaar in de arm nemen kost u aanzienlijk minder tijd dan het bijvoorbeeld zelf proberen. De makelaar neemt u het werk uit handen. Ook heeft de makelaar een uitgebreid netwerk van collega-makelaars, om uw huis breder onder de aandacht te brengen.

Een makelaar is een getrainde onderhandelaar en is niet emotioneel gebonden aan uw huis. Daardoor is hij vaak objectiever in het bepalen van sterke (en zwakke!) punten van uw woning. Ook kent hij de buurt en de markt en kan daarom vaak een realistischer, goed onderbouwde verkoopprijs opstellen.

Een makelaar kost wat, maar kan je ook een gunstigere verkoopprijs leveren. Marco Wiggers van RBM Wonen heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. RBM adviseert u over de verkoopstrategie en bepaalt samen met u een reële verkoopprijs.

Deskundig

RBM Wonen is lid van de VBO Makelaars. De RBM makelaar-taxateur is SCVM gecertificeerd en al jaren actief in het werkgebied. De goede wisselwerking tussen college makelaars biedt u een direct voordeel van een breed netwerk aan contacten.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden

RBM biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. Dit kan van 09:00 tot 21:00 uur. In het belang van een voorspoedige verkoop van uw woning kunt u desgewenst afspraken maken in de avonduren of op zaterdag. RBM neemt hier de tijd voor.

RBM presentatie

Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. RBM besteedt hier veel aandacht aan, onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s, de vermelding op www.funda.nl, www.VBO.nl en onze eigen website www.RBMWonen.nl, de vervaardiging van plattegronden van de woning, te koop borden en een mediapakket.

Nazorg

Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Wat kan RBM voor u betekenen?

Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw woning. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op, of bel met het nummer: (0575) 84 57 17.

Ik wil meer weten