RBMwonen is ook te vinden op Facebook.

Succesvolle transacties bij Regio Bronckhorst Makelaardij

Geplaatst in Nieuws

Succesvolle transacties bij Regio Bronckhorst Makelaardij

Regio Bronckhorst Makelaardij (RBM wonen) is succesvol in de brede dienstverlening van de makelaardij. Verkoop- en aankoopbegeleiding, verhuur en taxaties worden zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd.   

Als dienstverlener vindt Marco het belangrijk om dichtbij zijn klanten te staan. Het werken vanuit huis gaat prima in relatie met een goede website en natuurlijk de woningpresentaties op Funda. “Toch is het ook goed om op straat, tussen het publiek, zichtbaar te zijn”, aldus Marco. Hij is op zoek gegaan naar een geschikte locatie voor een etalage. In het centrum van de gemeente Bronckhorst, naast de kerk van Hengelo, heeft hij de ideale plek gevonden in de etalage van voormalige modewinkel Schröder.
In de etalage is het woningaanbod 24 uur per dag zichtbaar. Zelfs in het donker want de displays zijn verlicht.
RBMwonen kan u van dienst zijn bij verkoop, verhuur en taxaties van woningen. Omdat RBMwonen geen kantoor en personeelskosten heeft, wordt er gewerkt met aantrekkelijke tarieven. Een volledig door NWWI gevalideerd taxatierapport die geschikt is voor alle banken alsmede voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) kost bijvoorbeeld slechts € 285,- excl. BTW.